background
Memorial Jeroen De Backer

Wij   willen   jullie   bedanken   voor   jullie   steun   en   deelname.
De   editie   van   2014   gaat   niet   door.  Bij   een   volgende   editie,   hopen   we   opnieuw   te   rekenen   op   jullie   steun.
Graag   verwijzen   we   jullie   ook   door   naar   de   website www.stamceldonor.be.
Met   dank,   de   organisatie

Editie   2013
    984   DEELNEMERS     -   3   ROUWKOFFERS   T.W.V.   5000   EURO GESCHONKEN   AAN
    STAD   ZOTTEGEM,   GEMEENTE   BRAKEL   EN   HUIS   EMMAÜS   TE   AALST.

Editie   2012
    1379   DEELNEMERS           -   5215   EURO   GESCHONKEN   AAN   RODE   KRUIS
    144   NIEUWE   DONOREN   -   520   AANWEZIGEN   OP   EETFESTIJN

image1 image2 image3

 DE 1000 KILOMETER VAN KOM OP TEGEN KANKER:

TEAM BAKERO

teambakero  kotk

Als vrienden hebben wij in 2011 het team bakero opgericht. Het team waar Tom in 2012 'De 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker' heeft gereden.

Maar de 1000 kilometer is meer dan zomaar fietsen. Kreeg u zelf van dichtbij al met kanker te maken? Persoonlijk of in uw nabije omgeving? Dan weet u dat dit moeilijk is. Zwaarder dan eender welke fietstocht. De 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker staat symbool voor die zware inspanning. Maar de 1000 kilometer is nog meer: zo willen wij geld inzamelen om de wetenschappelijke strijd tegen kanker te verbeteren. 

Hierbij kan u ons helpen door een exclusief wieleroutfit te kopen. Hetzelfde design waar Tom zijn 1000 km mee heeft gereden. De wieleroutfits (broekje en truitje) ten voordele van de wetenschappelijke strijd tegen kanker zijn beschikbaar. Je kan ze bestellen door je kledingsmaat (S-M-L-XL-XXL) en thuisadres te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of te bellen naar 0479/79.37.02

De kostprijs is €89 voor topkwaliteit en je steunt er een goed doel mee.

bakero1 bakero2

Wenst U op de hoogte gehouden te worden van de fietstochen van team bakero, laat ons dat weten op e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Alvast heel erg bedankt voor jullie steun !

 

Organisatie “memorial Jeroen De Backer”
 memorial transparent